Jag heter Maggie och jag bor tillsammans med min man och våra tre barn i Stockholms Skärgård. För två år sedan kände vi att vi ville vi förändra våra matvanor. Vi ville äta miljösmartare och hälsosammare. Det som började med två vegetariska testveckor blev till en helt vegansk mathållning i vårt kök. Eftersom jag älskar matlagning och att baka så känns det naturligt att dela med mig av vår matresa och kanske inspirera andra att göra något liknande! Att äta miljövänligt och hälsosamt ska vara lätt, prisvärt och framförallt GOTT! Sådan mat hoppas jag att ni hittar i mitt skafferi! /Maggie

 

Maggies Skafferi – vegansk mat för hela familjen

Har du och din familj fastnat i gamla matvanor? Tryter inspirationen? Skulle du vilja äta mer nyttigt och hållbart men utan att det blir för dyrt och krångligt? Eller vill du helt enkelt bara rädda världen en matbit i taget?

Då är den här boken något för dig. Boken vänder sig till alla som vill förändra sin livsstil men behöver inspiration och tips på hur man lagar god och prisvärd vegansk mat.

Jag har samlat mina bästa recept med mat för stora och små – recept för både vardag och fest! Kokboken Maggies Skafferi – vegansk mat för hela familjen hittar du i Fodi-butiken här. 

Vill du se mer från mig? Kika gärna in i min blogg där jag delar fler spännande och härliga recept. Du hittar den här.