Fodi för Företag - Fodi

Fodi för Företag - din lokala matbutik online.

30% rabatt på första köpet.

Sprillans ny kund? Ja, då vill vi välkomna er lite extra. Välj mellan 30% rabatt på första köpet eller en härlig ekologisk fruktkasse.

Alltid fria leveranser.

Vi levererar rakt in i kontoret - alltid kostnadsfritt förstås. Plocka snabbt och enkelt ihop er beställning och välj den leveranstid som passar er bäst.

Fikabröd från det lokala bageriet.

Vad sägs om nybakade bullar till fredagsfikat? Vi levererar nygräddat bröd och färska bakverk hämtade direkt ur ugnen hos Brioche och Haga Tårtcompani. Självklart alla dagar i arbetsveckan.

Fullständigt sortiment.

Mjölk, frukostpålägg, hushållspapper och frukt - you name it, we got it. Utöver vårt standardutbud har vi också samarbeten med lokala producenter vilket gör att vi har ett helt unikt sortiment. Vi tar med glädje emot era önskemål och ser självklart till att ta in just era favoritvaror.

Vanliga frågor

Fodi är precis som vilken matbutik som helst - fast online. Vi har för närvarande inga matkassar i butiken, men det är något vi tittar på för framtiden.
Alla vardagar och söndagar. Beställ innan kl. 14 för leverans nästkommande dag 7-14, eller innan midnatt för leverans 15-21.
I dagsläget erbjuds ett fullständigt sortiment av frukt som levereras i kassar. Just korgar har vi tyvärr inte men kika gärna i butiken bland våra fantastiska fruktkassar.
Frukt och grönt är ett av våra viktigaste områden och vi kan nästan alltid leverera bättre kvalitet än vad man hittar i fysisk butik. Vi får dagliga leveranser med fantastiska varor och eftersom vi både kan hålla dem kylda på lagret och säkerställa att det bara är en person som “klämmer och känner” på dem vid plock, så kan vi leverera fräscha produkter till ert kontor.
Ja, med hjälp av våra grymma Servicespecialister. Lägg er order och hör sedan av er till happiness@fodi.se alternativt 0771 102 103 och berätta när och hur ofta ni vill ha denna leverans.

Följ oss.

Ta del av läckra mat-tips, schyssta erbjudanden och färska händelser genom att följa oss på sociala medier.