företag - Fodi

Välkommen till Fodi at Work - din lokala matbutik online.

Just nu - 30% rabatt på första köpet.

Varför är Fodi rätt för ert företag?

Med Fodi får ert företag enklare mathandling med stort utbud, lokala alternativ och service i världsklass. Har ert företag specifika preferenser? Inga problem. Vi fixar det mesta.

Alltid fria leveranser.

Vi levererar rakt in i kontoret - alltid kostnadsfritt förstås. Plocka snabbt och enkelt ihop er beställning och välj den leveranstid som passar er bäst.

Fikabröd från det lokala bageriet.

Vad sägs om nybakade bullar till fredagsfikat? Vi levererar nygräddat bröd och färska bakverk hämtade direkt ur ugnen hos Brioche och Haga Tårtcompani. Självklart alla dagar i arbetsveckan.

Fullständigt sortiment.

Mjölk, frukostpålägg, hushållspapper och frukt - you name it, we got it. Utöver vårt standardutbud har vi också samarbeten med lokala producenter vilket gör att vi har ett helt unikt sortiment. Vi tar med glädje emot era önskemål och ser självklart till att ta in just era favoritvaror.

Bli företagskund

Vanliga frågor

Fodi är precis som vilken matbutik som helst - fast online. Vi har för närvarande inga matkassar i butiken, men det är något vi tittar på för framtiden.
Vi levererar alla vardagar mellan kl. 7-10 på morgonen, kl. 16-22 på kvällen samt söndagar kl. 18-22. Beställ senast kl 11.00 för att få leverans efterföljande morgon. För leverans en vardagskväll beställer ni senast 11.00 samma dag och för söndagsleverans senast kl. 24.00 på lördagen.
I dagsläget erbjuds ett fullständigt sortiment av frukt som levereras i påsar. Just korgar har vi tyvärr inte men planerar att ta in det i framtiden.
Frukt och grönt är ett av våra viktigaste områden och vi kan nästan alltid leverera bättre kvalitet än vad man hittar i fysisk butik. Vi får dagliga leveranser med fantastiska varor och eftersom vi både kan hålla dem kylda på lagret och säkerställa att det bara är en person som “klämmer och känner” på dem vid plock, så kan vi leverera fräscha produkter till ert kontor.
Ja, med hjälp av vårt grymma servicegäng. Lägg er order och hör sedan av er till happiness@fodi.se alternativt 0771 102 103 och berätta när och hur ofta ni vill ha denna leverans.

Följ oss

Följ oss på sociala medier för att ta del av aktuell information eller för att aldrig missa ett erbjudande!