Bromma - Fodi

Hur är vi lokala i våra områden?

För oss handlar det lokala om att vara med och bidra till communityt. Detta gör vi dels genom att stötta lokala producenter och idrotts-föreningar, men också genom att bjuda på kaffe vid tunnelbanan på mornarna, flåsa ikapp med motionärerna under olika lopp och hjälpa klass 5C med insamlingen till klassresan. Att vara en del av gemenskapen helt enkelt.

Lokala producenter.

Närproducerade varor är bland det bästa vi vet. Genom att handla i Fodi-butiken får du tillgång till varor som produceras i alla de områden vi levererar till och du kan på så sätt upptäcka nya favoriter. Samtidigt ger vi också våra partners en möjlighet att nå fler kunder och därmed mer försäljning. Många av våra lokala producenter har dessutom naturliga mötesplatser där grannar kan ses, vilket vi tror skapar en starkare community-känsla. Och det är något som vi på Fodi verkligen vill vara med och bidra till.

 

Nedan hittar du några av producenterna vi samarbetar med.

Tillsammans.

Vi på Fodi är stora påhejare av motion och hälsa hos såväl stora som små. En del av vårt Tillsammans-arbete går ut på att sponsra idrottsklubbar och föreningar med allt från mellanmål till lagtröjor. Vi älskar också att delta i lokala evenemang inom hälsosam kosthållning och motion. Vid lopp och liknande hittar du oss ofta ropandes och hejandes i publiken, men också svettandes bland andra motionärer. Fodi Tillsammans handlar om just det här, att på riktigt vara med och bidra till ett mer hälsosamt och roligare liv för barn och ungdomar.

Vanliga frågor.

Vi vill ge fantastisk service och lära känna våra kunder i varje område vi kommer till. För att lyckas med det börjar vi med de platser vi känner bäst - många av oss som arbetar på Fodi bor i eller har tydliga kopplingar till våra områden. Dessutom ligger de nära vårt lager, vilket så klart också är väldigt viktigt.
Alla vardagar och söndagar. Beställ innan kl. 14 för leverans nästkommande dag 7-14, eller innan midnatt för leverans 15-21.
Ja, det stämmer helt perfekt. Det enda du betalar för är dina varor, precis som i den fysiska butiken. Enda skillnaden? Du slipper plocka ihop varorna och kånka hem dem - det fixar nämligen vi.
Jajamen, vi är jämt på jakt efter fler härliga producenter och inleder nya samarbeten ofta. Fodi är din lokala matbutik online, vilket innebär att vi vill ha ett så stort lokalt utbud som möjligt. Känner du till någon Bromma-lokal producent? Hör gärna av dig!
Absolut. Vi vill alltid stötta föreningslivet med de medel vi kan.

Följ oss.

Ta del av läckra mat-tips, schyssta erbjudanden och färska händelser genom att följa oss på sociala medier.