Vällingby Hässelby - Fodi

Hur är vi lokala i Vällingby Hässelby?

Halloj! Nicoletta heter jag och är butikschef för Vällingby Hässelby. Jag håller så klart Vällingby Hässelby-butiken extra varmt om hjärtat och favoriserar samarbetena med lokala producenter och idrottsföreningar i just det området. Här kan du läsa lite mer om hur vi på Fodi arbetar med det lokala för att skapa ett starkare community.

Vällingby Hässelbys lokala matbutik online.

Hur kan en matbutik online vara lokal undrar du? Precis som handlaren på hörnet ger vi personlig service, samarbetar med lokala producenter och stödjer Vällingby Hässelbys föreningsliv. Vi på Fodi tror att online och lokalt är den magiska kombinationen. The secret sauce, så att säga. Det gör att vi kan erbjuda saker som fria och snabba hemleveranser, bra priser och ett fullständigt sortiment, som du och dina grannar själva får vara med och bestämma.

Lokala producenter.

Närproducerade varor är bland det bästa vi vet. Genom att handla i Fodi-butiken får du tillgång till varor som produceras i alla de områden vi levererar till och du kan på så sätt upptäcka nya favoriter. Samtidigt ger vi också våra partners en möjlighet att nå fler kunder och därmed mer försäljning. Många av våra lokala producenter har dessutom naturliga mötesplatser där grannar kan ses, vilket vi tror skapar en starkare community-känsla. Och det är något som vi på Fodi verkligen vill vara med och bidra till.

Tillsammans.

Vi på Fodi är stora påhejare av motion och hälsa hos såväl stora som små. En del av vårt Tillsammans-arbete går ut på att sponsra Vällingby Hässelbys idrottsklubbar och föreningar med allt från mellanmål till lagtröjor. Vi älskar också att delta i lokala evenemang inom hälsosam kosthållning och motion. Vid lopp och liknande hittar du oss ofta ropandes och hejandes i publiken, men också svettandes bland andra motionärer. Fodi Tillsammans handlar om just det här, att på riktigt vara med och bidra till ett mer hälsosamt och roligare liv för Vällingby Hässelbys barn och ungdomar.

Vanliga frågor.

Följ oss.

Ta del av läckra mat-tips, schyssta erbjudanden och färska händelser genom att följa oss på sociala medier.