Om oss - Fodi

Om oss.

Fodi grundades 2016 med visionen att bli bäst och enklast för matköp online.

Framtiden för mat är här.

Fodi är Sveriges första lokala matbutik online. Vi som arbetar här har länge jobbat med både mat- och näthandel, och 2016 samlade vi all vår erfarenhet för att börja bygga vår drömbutik. Vi på Fodi har en väldigt tydlig målsättning; att förändra sättet svenskarna handlar mat på. Det låter kanske lite väl ambitiöst, men vi tror att vi har verktygen för att lyckas.

Tänk dig att på ett enkelt och snabbt sätt kunna göra veckohandlingen från mobilen på väg hem från jobbet och få den levererad hem gratis – istället för att åka till butiken och själv bära hem maten.

Tack vare vår digitala produkt kan vi erbjuda just detta; ett enklare, snabbare och roligare sätt för våra kunder att handla mat på.

 

Personlig kontakt.

Vi nöjer oss dock inte där. Utöver alla fantastiska fördelar finns också vissa nackdelar med den digitala utvecklingen. När handlingen flyttas online, bort från charken och in i surfplattan, går det personliga mötet mellan kund och handlare ofta förlorat.

Det tycker vi är synd och därför är en viktig del av vår vision att istället återskapa känslan av personlig kundservice samt att vara en del av det lokala ekosystemet.

 

Sakta men säkert.

Vi vill fokusera på ett område i taget och göra det så bra vi bara kan. Vi lyssnar på vad våra kunder tycker om oss, vad de vill ha och när de vill ha det. Vi tror inte att en stark digital tjänst räcker. Vi tror istället att den glädje vi kan sprida genom riktigt bra och personlig service är det som i slutändan kan få oss att ändra sättet vi handlar mat på.

Därför vill vi digitalisera matsverige, bit för bit, tugga för tugga. Och vi börjar i ett område i norra Stockholm som våra hjärtan klappar lite extra hårt för.

Välkommen till din lokala matbutik online.

Följ oss.

Ta del av läckra mat-tips, schyssta erbjudanden och färska händelser genom att följa oss på sociala medier.