Bromma - Fodi

Välkommen till Brommas lokala matbutik online.

Levererar vi inte till dig?

Fyll i din email och ditt postnummer så återkommer vi när vi kommer till dig.

Tack! Vi hör av oss. MVH Fodi

Får vi knacka på med din nästa mathandling?

Får vi knacka på med din nästa mathandling?

Fodi live tracker.

En lokal matbutik online.

Detta kanske kan verka paradoxalt. Och vet du vad? Det är just därför vi gillar det. Vi tror nämligen att kombinationen av online och lokalt ger en massa fördelar till våra kunder. Här nedan är några av dem.

Fullständigt utbud med lokala alternativ.

Tack vare vår geografiska filosofi kan vi göra samarbeten med lokala leverantörer. Detta i kombination med vårt standardutbud på över 7.000 varor gör att vi får vi ett helt unikt sortiment.

Personlig kundservice.

Våra kunder ska alltid känna sig väl bemötta. Därför har vi personliga ambassadörer och handlare, vilket innebär att varorna alltid plockas och levereras av samma personer i ett och samma område.

Snabba och miljövänliga leveranser.

Vi har alltid nära till våra kunder. Det gör att vi kan erbjuda både kortare tidsfönster på 1 timme och leverans samma dag vid beställning innan 11. Samtidigt minskar vi också miljöpåverkan.

Tillsammans.

Barns hälsa är superviktigt för oss. Med Tillsammans-projektet hjälper vi utvecklingen mot en bättre och mer hälsosam kosthållning för Brommas ungdomar.

Självlärande butik.

Genom artificiell intelligens lär sig vår butik våra kunders köpmönster. Redan efter några få handlingar hittar vi snabbt de varor du letar efter, men också förslag på nya inspirerande varor.

Våra kunder har ordet.

Till bloggen

Från bloggen.

Vanliga frågor.

Vårt välkomsterbjudande är att alla nya kunder får 400 kr rabatt på ett helt köp. Erbjudandet gäller en gång per hushåll vid köp över 800 kr samt för personer över 18 år. Rabatten får du automatiskt när du skapar ett konto och du aktiverar den under 'Mitt Fodi'.
Ange värdekoden i kassan i onlinebutiken efter att du har valt leveranstid. Skriv den i kodfältet och tryck på 'Lägg till'.
Fodi är precis som vilken matbutik som helst - fast online. Vi har för närvarande inga matkassar i butiken, men det är något vi tittar på för framtiden.
Ja, det stämmer helt perfekt. Det enda du betalar för är dina varor, precis som i den fysiska butiken. Enda skillnaden? Du slipper plocka ihop varorna och vi levererar ända till dörren.
Vi levererar alla vardagar mellan kl. 16-22 eller kl. 7-10 på morgonen samt söndagar kl. 18-22. Beställ senast 11.00 samma dag för leverans en vardagskväll, senast 11.00 dagen innan för morgonleverans och senast kl. 24.00 på lördagen för söndagsleverans.
Frukt och grönt är ett av våra viktigaste områden och vi kan nästan alltid leverera bättre kvalitet än vad man hittar i fysisk butik. Vi får dagliga leveranser med fantastiska varor och eftersom vi både kan hålla dem kylda på lagret och säkerställa att det bara är en person som “klämmer och känner” på dem vid plock, så kan vi leverera fräscha produkter hem till dig.
Det stämmer inte alls. Eftersom vi dels inte har någon butik att underhålla och dels har så korta leveransavstånd till våra kunder kan vi hålla väldigt konkurrenskraftiga priser.
Eftersom Fodi är en lokal butik vill vi först och främst säkerställa att vi levererar hem till dig. Även om det bara tar 30 sekunder att skapa ett konto vill vi inte göra någon med en fylld varukorg besviken i sista steget.
Självklart. Vi bygger hela tiden ut sortimentet och lägger till funktionalitet baserat på våra kunders önskemål. Om du har några tips på förbättringar, hör av dig till oss på happiness@fodi.se. Vi vill veta allt.
För att kunna erbjuda en så bra tjänst som möjligt sparar vi dina personuppgifter och köpinformation. Samtliga personuppgifter hanteras enligt GDPR. Vi lämnar aldrig ut några personuppgifter till tredje part utan ditt medgivande.
Vi vill ge fantastisk service och lära känna våra kunder i varje lokalt område vi kommer till. För att lyckas med det började vi på den plats vi känner bäst. Många som arbetar på Fodi bor i eller har tydliga kopplingar till Bromma, så det var helt enkelt det mest naturliga området att starta i.
Vi funderar ständigt på vilket vårt nästa område ska bli. Om du vill att vi öppnar hos dig kan du fylla i det längre upp på sidan.
Nej, det har vi inte. Vår hemsida är däremot mobilanpassad och enkel att spara ner till din mobils hemskärm — som om den vore en app. Tryck på dela-knappen eller meny-knappen när du besöker butiken via din telefon och välj att spara till din hemskärm.

Följ oss.

Ta del av läckra mat-tips, schyssta erbjudanden och färska händelser genom att följa oss på sociala medier.