Solna Sundbyberg - Fodi

Till bloggen

Från bloggen.

Vanliga frågor.

Alla nya kunder får välja bland tre rabatter; 250 kr rabatt (köp över 600 kr), 400 kr rabatt (köp över 800 kr) eller 500 kr rabatt (köp över 1500 kr). Gäller en per hushåll för personer över 18 år. Rabatterna finns automatiskt på ditt konto och när du valt rabatt aktiverar du den under 'Mitt Fodi'.
Ange värdekoden i kassan i onlinebutiken efter att du har valt leveranstid. Skriv den i kodfältet och tryck på 'Lägg till'.
Fodi är precis som vilken matbutik som helst - fast online. Vi har för närvarande inga matkassar i butiken, men det är något vi tittar på för framtiden.
Ja, det stämmer helt perfekt. Det enda du betalar för är dina varor, precis som i den fysiska butiken. Enda skillnaden? Du slipper plocka ihop varorna och vi levererar ända till dörren.
Alla vardagar och söndagar. Beställ innan kl. 14 för leverans nästkommande dag 7-14, eller innan midnatt för leverans 15-21.
Frukt och grönt är ett av våra viktigaste områden och vi kan nästan alltid leverera bättre kvalitet än vad man hittar i fysisk butik. Vi får dagliga leveranser med fantastiska varor och eftersom vi både kan hålla dem kylda på lagret och säkerställa att det bara är en person som “klämmer och känner” på dem vid plock, så kan vi leverera fräscha produkter hem till dig.
Det stämmer inte alls. Eftersom vi dels inte har någon butik att underhålla och dels har så korta leveransavstånd till våra kunder kan vi hålla väldigt konkurrenskraftiga priser.
Eftersom Fodi är en lokal butik vill vi först och främst säkerställa att vi levererar hem till dig. Även om det bara tar 30 sekunder att skapa ett konto vill vi inte göra någon med en fylld varukorg besviken i sista steget.
Självklart. Vi bygger hela tiden ut sortimentet och lägger till funktionalitet baserat på våra kunders önskemål. Om du har några tips på förbättringar, hör av dig till oss på happiness@fodi.se. Vi vill veta allt.
För att kunna erbjuda en så bra tjänst som möjligt sparar vi dina personuppgifter och köpinformation. Samtliga personuppgifter hanteras enligt GDPR. Vi lämnar aldrig ut några personuppgifter till tredje part utan ditt medgivande.
Vi har en funktion på siten där man får önska vilket område vi ska komma till härnäst, där Solna Sundbyberg har varit överlägset mest efterfrågat. Dessutom ligger det väldigt nära de områden vi redan levererar till, vilket passar perfekt med vår vision om att minska miljöpåverkan genom att leverera till många kunder på liten yta.
Vi funderar ständigt på vilket vårt nästa område ska bli. Om du vill att vi öppnar hos dig kan du fylla i det längre upp på sidan.
Nej, det har vi inte. Vår hemsida är däremot mobilanpassad och enkel att spara ner till din mobils hemskärm — som om den vore en app. Tryck på dela-knappen eller meny-knappen när du besöker butiken via din telefon och välj att spara till din hemskärm.

Följ oss.

Ta del av läckra mat-tips, schyssta erbjudanden och färska händelser genom att följa oss på sociala medier.